Användarnamn:
Lösenord:

Logga in

Vad som hänt i Smyckeparken

Hej mina vänner, skall härmed försöka ge er en uppdatering av vad som hänt i Smyckeparken eftersom vi endast kunnat hålla två möten sedan Januari 2020, årsmöte 2020 och budgetmöte - bostadsmöte i September 2021. Området har tyvärr haft hög omsättning på förvaltare vilket gjort översiktsarbetena försenade då olika förvaltare tydligen arbetar med olikt satta budgetar. Men vår skyddsgenomgång i November 2019 gav ett nytt ljus system över hela insidan av Smyckeparken och därmed säkrare då du ser föremål mellan stolparna. Balkongerna har också blivit tvättade under 2 två perioder2020-2021. Under perioden hade vi som förvaltare Anton Borg, Marcus Andreasson och Sofia Svala. Sedan den 1/5 heter vår nye förvaltare Johan Wilck.

Eftersom restriktionerna tog Anton och sedan Marcus på sig att arrangera aktiviteter för barn ock vuxna ett par gånger under 2020-2021 sommartid. Grusplanen har också varit på tapeten och äntligen snyggades det till och det blev till ett ute gym i samarbete mellan Stena och kommunen. Stena har också överlåtit parkeringstillstånd till Aimo Park vilket innebär att uteparkeringarna inte får någon fast parkeringsplats, bara betala för parkeringstillstånd som gäller hela Smyckeparken. Garageplatserna har fortfarande en egen plats tills ett säkert system portsystem införts. Nya portsystemet har skjutits på framtiden då det tydligen dyker säkrare hela tiden. Vid samrådsmöte fick vi också fastställda datum för några Stena aktiviteter Smyckeparken. Adoptera en kruka 30/5, Invigning av utegymmet 16/6 och en barndag med olika aktiviteter den 29/6.

Vårt eget arbete med pandemin har varit starkt förhindrat med uteblivna bostadsmöten ett årsmöte 2021 där vi fick uppskov ett år om verksamhet, budget, bokslut och revision skickades in till regionkontoret, och alla aktiviteter. Men styrelsen har varit igång hela tiden , visserligen bara ett 15 tal möten på två år och expeditionen en gång i månaden under restriktioner. Under hösten kunde vi både hålla ett kombinerat bostadsmöte och medlemsmöte för att besluta om verksamheten för 2022, samt planera för jul där vi fick gå ner till jultallrik då pandemin började öka igen. Julgransplundringen var redan bokad men vi fick tyvärr ställa in. Påsk firandet med poängpromenad genomfördes med cirka 200 deltagare som bjöds på fyra olika sorters korvar med bröd samt kakor kaffe och läsk. Varulotteri och påskägg till alla barn som gick poängpromenad, och dessa erhöll också alla priser. Tyvärr glömde jag av att korrekturläsa frågorna så det uppstod ett fel på fråga 9. Rätt svar var x inte 2 som det rättades. Har gjort en kontroll och samtliga 10 vinstlappar hade x och fått ett fel i rättningen så därför kvarstår prisordningen. Får skylla på en stressig och krasslig vår.

När det gäller LH Smyckeparken aktiviteter har vi blivit efter då det har strulat med verksamhetsmedel och senarelagt årsmöte så när vi skulle boka upp en planeringsdag blev det så sent som den 14/5. Den 18/5 har vi kallat till bo möte men underhållningen till Midsommar är redan bokad och vi skall försöka som vanligt hög standard på övriga aktiviteter perioden ut. LH Smyckeparken vill också passa på och tacka Stena, Anton, Marcus, Sofia med personal för ett givande samarbete under den svåra pandemi tiden.
Styrelsen önskar er alla en trevlig sommar.